0031 315 325 696 info@metach.nl

Onze Bewerkingen

plaatwerk

Metach verzorgt diverse plaatbewerkingen voor uw producten, zowel in kleine als grote series.

Met jarenlange ervaring in de toelevering van laserproducten, snijden wij al uw plaatwerk op onze laser met een capaciteit van 3kW. Maximaal plaatgrootte 3000×1500.

Door onze geavanceerde CAM software zijn we in staat om offline complexe onderdelen te programmeren en realiseren op onze 100 tons kantbank. Maximale kantlengte 3m. Tevens kunnen we voor u knippen, walsen, forceren en uithoeken.

CONSTRUCTIE – BANKWERK

Op onze constructie-/bankwerkafdeling kunnen we een verscheidenheid aan bewerkingen verzorgen voor al uw metaalproducten.

Hierbij kunt u o.a. denken aan:

  • Lassen: TIG en MIG/MAG lassen van diverse materialen
  • Beitsen
  • Verspanen, boren, tappen & vloeiboren
  • Zagen en lintzagen voor grote formaten RVS en staal
  • Hardsolderen van koperen leidingwerk, zilversolderen
  • Draai- en freesbewerkingen, in samenwerking met onze partner DHS Components B.V.

Buisbewerkingen

Wij zijn in staat om buizen op diverse manieren te bewerken. U kunt bij ons terecht voor het volautomatisch buigen, solderen en volautomatisch afkorten van buizen. Daarnaast beschikken wij over een luchtpers voor o.a. het pletten van koperen buis.

Enkele van onze mogelijkheden in pijpeindbewerkingen zijn flairen, kragen, optrompen en verjongen. Daarnaast kunnen wij uw producten naar wens assembleren door middel van verschillende las- en soldeertechnieken.

Finishing

Ook de finishing van uw producten neemt Metach u graag uit handen. Zo kunnen wij voor u ontbramen, polijsten, stralen, trommelen en ultrasoon reinigen. Tevens beschikken we over een waseenheid voor het ontvetten van staal, messing, koper en RVS. Hierbij wordt gewerkt met biologisch afbreekbare middelen.

Assemblage

Naar wens en specificatie assembleren wij uw producten tot halffabricaat of eindproduct.

Maak nu een afspraak!