0031 315 325 696 info@metach.nl

Onze Bewerkingen

Van plaatwerk tot constructie tot assemblage

plaatwerk

Metach verzorgt diverse plaatbewerkingen voor jouw producten, zowel in kleine als grote series.

Met jarenlange ervaring in de toelevering van laserproducten, snijden wij al jouw plaatwerk op onze ‘Prima Platino’ en ‘Prima Platino 1530 HS’ laser met achtereenvolgend een capaciteit van 3kW en 4 kW. Maximale plaatgrootte 3000×1500 mm. Achtereenvolgende plaatdikten: RVS 6/12 mm I Aluminium 2/10 mm I Staal 12/20 mm. Pro First is ons aansturingsprogramma voor beide lasers. 

Door onze geavanceerde CAM software zijn we in staat om offline complexe onderdelen te programmeren met behulp van D- bend, en te realiseren op onze 100 en 175 tons Durma kantbanken. Maximale kantlengte 3000 mm. Aanslagbereik: 650 mm. Tevens kunnen we voor jou knippen, walsen, forceren en uithoeken.

Na de plaatbewerking is het product gereed voor verdere bewerking (o.a. constructie-bankwerk). Van metaalplaat tot totaaloplossing!

Optimaal gebruik maken van o.a. onze (specialistische) kennis & ervaring? Besteed dan onder meer het plaatwerk bij ons uit. 

CONSTRUCTIE – BANKWERK

 

Op onze constructie-/bankwerkafdeling kunnen we een verscheidenheid aan bewerkingen verzorgen voor al jouw metaalproducten.

Hierbij kunt u o.a. denken aan:

  • Lassen: TIG en MIG/MAG lassen van diverse materialen; denk hierbij aan aluminium, wat zich onderscheidt in een hoge kwaliteit.
  • Beitsen
  • Verspanen, boren, tappen & vloeiboren
  • Zagen en lintzagen voor grote formaten RVS en staal
  • Hardsolderen van koperen leidingwerk, zilversolderen
  • Draai- en freesbewerkingen, in samenwerking met onze partner DHS Components B.V.

Onze flexibiliteit benutten? Neem direct contact op voor de mogelijkheden. 

 

Buisbewerkingen

Wij zijn in staat om buizen op diverse manieren te bewerken. Je kunt bij ons terecht voor het volautomatisch buigen, solderen en volautomatisch afkorten van buizen. Daarnaast beschikken wij over een luchtpers voor o.a. het pletten van koperen buis.

Enkele van onze mogelijkheden in pijpeindbewerkingen zijn flairen, kragen, optrompen en verjongen. Daarnaast kunnen wij jouw producten naar wens assembleren door middel van verschillende las- en soldeertechnieken.

Van A tot Z ontzorgd worden in de toelevering van metaal? Graag leiden wij u persoonlijk rond om ons werk te laten zien. 

 

Finishing

Ook de finishing van jouw producten neemt Metach je graag uit handen. Zo kunnen wij ontbramen, polijsten, stralen, trommelen en ultrasoon reinigen. Tevens beschikken we over een waseenheid voor het ontvetten van staal, messing, koper en RVS. Hierbij wordt gewerkt met biologisch afbreekbare middelen.

Gegarandeerd kwaliteit kunnen leveren? Wij zijn sterk in metaal! 

 

Assemblage

Naar wens en specificatie assembleren wij jouw producten tot halffabricaat of eindproduct.

Profiteren van ons meedenkend vermogen? Vraag eenvoudig een offerte aan … 

 

GRAAG VERWELKOMEN WIJ JOU BIJ METACH!